ТОВА Е ПРЕКРАСНО ПЪТУВАНЕ

Независимо от локвите и бабуните, животът е прекрасно пътуване.

Нашата цел е да подкрепим вашето пътуване, като ви предложим безопасност и спокойствие за острите завои и дъждовните дни, с които всички се сблъскваме.

С новите модерни летни гуми правим следващата крачка в това пътуване и ви предоставяме първокласна безопасност, качество и баланс за вашето ежедневие.

Гледайте видеото

НАДЕЖДНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ

От време на време всички имаме нужда да се откъснем от забързаното ежедневие и да се обърнем към собственото си аз. За едни от нас това означава да изследват природата и света около себе си, за други - да прекарат време с любимите си хора. Понякога е достатъчен един миг усамотение, за да се откъснем от напрегнатите мисли. В други случаи пътешествията извън утъпканите пътища ни позволяват да се насладим на съвършенството на настоящия миг.

Гумите не са просто необходимост. Те са част от ежедневния ни живот, гарантират ни, че ще достигнем дестинацията си безопасно и спокойно, дават ни възможност да се насладим на света около нас. Независимо дали пътувате за работа по познат маршрут или изследвате нови завладяващи места, трябва да сте сигурни, че можете да се доверите на вашите гуми.

Новите Nokian Powerproof SUV - Прецизно управление и удоволствие от шофирането

Новите летни гуми Nokian Powerproof SUV са летни UHP гуми предназначени за високомощни автомобили, движещи се по централноевропейските магистрали. Nokian Powerproof SUV са разработени за безопасно и спокойно шофиране, осигуряват стабилно представяне както при престрояване в друга лента с висока скорост, така и при внезапно спиране. Концепцията Dual Zone Safety, използвана и при гумите за леки автомобили победители в тестовете за гуми, позволява контактната повърхност на гумите Nokian Powerproof SUV да остава оптимална както върху дъждовни магистрали, така и върху нажежени от слънцето пътища.

Cпокойствие при остри завои

Предсказуемото и стабилно управление е комбинирано с подобрено сцепление на мокър път. Гумите Nokian Powerproof SUV имат здрава и подобрена конструкция за SUV автомобили и са оборудвани с уникалната технология на арамидни стени на Nokian Tyres. Страничните стени съдържат изключително здрави арамидни влакна, които правят гумата по-устойчива срещу пробиви и срязвания, които иначе биха могли лесно да прекъснат пътуването.

гледайте видеото

ОТКЪДЕ ЧЕРПИТЕ СИЛИТЕ СИ?

Малки камъчета хрущят под гумите, а асфалтът на планинския път е нажежен от лятното слънце. Оставил далече зад себе си оживения и шумен Монте Карло и тюркоазеното Средиземно море, мощният автомобил се изкачва по тесния змиевиден път. Зад волана е двукратният шампион във Ф1 Мика Хакинен, който се е отправил към своето тайно убежище.

- Понякога имам нужда да остана насаме със себе си. Много е важно да мога да отида там, където искам, и то когато поискам, - споделя Хакинен.

- Именно затова ценя стабилността, надеждността и лекотата на шофирането. Гумите Nokian Powerproof SUV предлагат впечатляваща комбинация от отлични експлоатационни качества, изключителна издръжливост и комфорт при шофирането. Те ти дават увереност, която допринася за безопасността, - обобщава Хакинен.

гледайте видеото

Новите Nokian Wetproof SUV - Изключителна безопасност на мокри и сухи пътища

Новите гуми Nokian Wetproof SUV са безопасни и надеждни летни гуми за малки и средни SUV. Най-важните им характеристики са отличните спирачни възможности на мокър път и голямата устойчивост срещу аквапланинг, което прави шофирането лесно и комфортно дори в дъждовни дни. Гумите Nokian Wetproof SUV предлагат уникалната технология Safety Zone, специално разработена за разнообразни летни условия.

Спокойствие в дъждовните дни

Тайната зад чудесния баланс в представянето на сухи и мокри пътища е новата концепция Dual Zone Safety. Зоната за стабилност на външната част на гумата осигурява балансирана реакция при шофиране, докато защитната зона на вътрешното рамо увеличава устойчивостта срещу аквапланинг. Сцеплението на мокра повърхност на тази гума е сред най-добрите в бранша - попада в клас А. Технологията Aramid Sidewalls осигурява по-голяма издръжливост и защита при тежки пътни условия.

гледайте видеото

УСТОЙЧИВА БЕЗОПАСНОСТ

Безопасността е водеща за Nokian Tyres при разработването на нови продукти. Ние знаем, че летните гуми трябва да служат безопасно и надеждно от ранна пролет до късна есен, което означава, че летните гуми не са едносезонен продукт.

Докато се любувате на прекрасните летни дни, лесно можете да забравите за хлъзгавите алеи и мокрите пътища, с които гумите ви също трябва да се справят.

Дългогодишният опит, традициите в безопасността и екологичните принципи на Nokian Tyres са гаранция, че новото ни поколение летни гуми предлагат високи експлоатационни характеристики и спокойствие при всякакви условия.

гледайте видеото

Гума за лек автомобил

NOKIAN POWERPROOF - КОМФОРТ И БАЛАНС

Летните гуми Nokian Powerproof са създадени специално за летните пътища на Централна Европа. Те предлагат изключително стабилно и предсказуемо управление и предотвратяват изненадите при рязко спиране или бързо престрояване в друга лента. Новите Nokian Powerproof са висококачествен продукт и спадат към най-високия клас гуми - UHP.

"НАЙ–ДОБЪР БАЛАНС: Отличното представяне при всякакви условия осигури победа за Nokian. "Заслужена победа за Nokian, с балансирано представяне на мокри и сухи пътни настилки." Победител на тестовете / Auto Express 7/2019

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Гума за лек автомобил

NOKIAN WETPROOF - ВРАГ НА АКВАПЛАНИНГА

Победителите в множество тестове летни гуми Nokian Wetproof са безопасни и надеждни гуми за леки автомобили. Те предлагат най-добрата възможна комбинация от характеристики на мокър и сух път, безопасност и комфорт при шофиране при всякакви пътни условия. Намаленото съпротивление при търкаляне повишава енергийната ефективност на автомобила и екологосъобразността на шофирането.

"Изключителна безопасност на мокри пътища и отлично сцепление. Най-добър резултат в спирачния тест на мокър път. Изключителна надеждност и отличен контрол и на сухи пътища." Победител на тестовете /Auto Motor und Sport 7/2019 юю

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Nokian Powerproof SUV

Гамата от размери на Nokian Powerproof SUV включва 29 продукта от 17 до 21 инча, с индекси на скорост V (240 км/ч), W (270 км/ч) и Y (300 км/ч). Новите продукти ще бъдат достъпни за клиентите през пролетта на 2020 г.

Nokian Powerproof SUV

Nokian Wetproof SUV

Nokian Wetproof SUV се предлагат в скоростни категории H (210 км/ч), V (240 км/ч) и W (270 км/ч), а гамата от размери включва 27 продукта от 16 до 19 инча. Новите продукти ще бъдат достъпни за клиентите през пролетта на 2020 г.

Nokian Wetproof SUV

За медии

Добре дошли в банката с материали! Тук ще намерите снимки и видео клипове на новите ни продукти. Всички материали са за свободно ползване при условие, че източникът е посочен.

банката с материали