За медии

За медии

Експерт в екстремни условия и новатор в безопасността

Информация, истории и снимки за дейностите на най-северно разположения производител на гуми в света.

Банка с пресматериали

Банката с материали включва например комплекти за пресата, най-важните оригинални лога, най-новите брошури и снимки на продукти, готови шаблони за анонси, видеа и технически ръководства. Снимките на продуктите могат да се използват в статии на вестници и др. при условие че източникът е цитиран.

Пресматериали
Вход в банката с пресматериали
Заявка за данни за вход в банката с пресматериали

УСПЕШЕН ТЕСТ

УСПЕШЕН ТЕСТ

Нашата богата гама продукти е адаптирана за различни пазари. Можете да разчитате на безопасните ни продукти при всякакви условия. Тук ще намерите резюме на сравнителните тестове, в които са участвали нашите летни и зимни гуми.

ИСТОРИЯ

ИСТОРИЯ

Корените на най-северния производител на гуми в света ни връщат повече от сто години назад. Днес опитът, натрупан през последните десетилетия може да бъде видян в иновациите, които предлагат безопасно шофиране и спокойствие на милиони участници в движението. Историята ни може да е дълга, но нашето пътуване едва започва.

 НАШИТЕ СВЕТОВНИ РЕКОРДИ

НАШИТЕ СВЕТОВНИ РЕКОРДИ

Тестването при най-екстремните условия е ключът към успеха и изисква уникални умения. Трябва да изпробваме нови неща и да изследваме границите на възможностите си. Само така ще можем да създаваме по-безопасни и издръжливи гуми в бъдеще.

За пресата

Маркетинг и комуникации

Отговаряме на медийни запитвания относно фирмената дейност на компанията Nokian Tyres и нейната международна търговска дейност. Предоставяме медийна поддръжка посредством имейл на адрес [email protected] или име.фамилия@nokiantyres.com.

Можете също така да погледнете в нашата медийна секция. Тук сме събрали последните прессъобщения, публикации и др.

Маркетинг

Zuzana Seidl
Marketing and communications manager
Тел. +420 222 507 815
Имейл
Zuzana.Seidl@nokiantyres.com

Общи медии, автомобилни медии

Zuzana Seidl
Marketing and communications manager
Тел. +420 222 507 815
Имейл
Zuzana.Seidl@nokiantyres.com