FacebookInstagrammenu-iconicon-playscroll-downsearchTwitterShapeYouTube
Menu

За медии

Експерт в екстремни условия и новатор в безопасността

Информация, истории и снимки за дейностите на най-северно разположения производител на гуми в света.

Банка с пресматериали

Банката с материали включва например комплекти за пресата, най-важните оригинални лога, най-новите брошури и снимки на продукти, готови шаблони за анонси, видеа и технически ръководства. Снимките на продуктите могат да се използват в статии на вестници и др. при условие че източникът е цитиран.

Пресматериали
Вход в банката с пресматериали
Заявка за данни за вход в банката с пресматериали

Успешен тест

Нашата богата гама продукти е адаптирана за различни пазари. Можете да разчитате на безопасните ни продукти при всякакви условия. Тук ще намерите резюме на сравнителните тестове, в които са участвали нашите летни и зимни гуми.

Научете повече

История

Корените на най-северния производител на гуми в света ни връщат повече от сто години назад. Днес опитът, натрупан през последните десетилетия може да бъде видян в иновациите, които предлагат безопасно шофиране и спокойствие на милиони участници в движението. Историята ни може да е дълга, но нашето пътуване едва започва.

Прочетете повече за нашата история

Нашите световни рекорди

Тестването при най-екстремните условия е ключът към успеха и изисква уникални умения. Трябва да изпробваме нови неща и да изследваме границите на възможностите си. Само така ще можем да създаваме по-безопасни и издръжливи гуми в бъдеще.

Научете повече