Гаранция за арамида на Nokian Tyres

Защита при повреда на страничната стена на гумата

Нашите гуми за SUV осигуряват издръжливост и защита в непредвидени ситуации. Изключително издръжливите арамидни влакна, които се използват успешно и в производството на бронежилетки, заздравяват и подсилват страничната стена на гумата, за да я направят изключително устойчива на износване и срязване.

За да ви убедим напълно в качествата на нашите здрави гуми: 
Ако направите своята покупка в един от нашите определени магазини за гуми, гаранцията за арамида от Nokian Tyres покрива случайно възникнали повреди в страничната стена на гумата, като клиентът получава безплатно нова гума от съответния вид.

Гледам видео

Какво да направите след повреда на гума?

1 Предайте повредената гума на търговеца

Търговецът проверява валидността на гаранцията, оригиналната разписка, доказваща покупката на гумата, изпълнението на други условия (ограничения).

2 Търговецът ще замени продукта безплатно

Търговецът, участващ в програмата за гаранция за арамида, ще замени безплатно с нов продукт на Nokian Tyres, съответстващ на повредения. Вие ще поемете само разхода за предаване на гумата на търговеца от програмата за гаранция за арамида.

3 Търговецът ще попълни формуляра

Търговецът от програмата за гаранция за арамида ще попълни формуляра на гърба на тази карта заедно с вас. Той ще копира формуляра и вие запазете оригиналната карта за гаранция за арамида.

За кои гуми важи гаранцията за арамида?

Гаранцията за арамида на Nokian Tyres важи за гуми, закупени от определени магазини за гуми в периода между 01.01.2021 г. и 31.12.2021 г. Гаранцията може да не е достъпна във всички държави.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СВОЯТА ГАРАНЦИЯ ЗА АРАМИДА

Гаранцията за арамида от Nokian Tyres покрива случайно възникнали повреди в страничната стена на гумата, като ви осигурява безплатно нова гума от съответния вид от който и да е търговец на Nokian Tyres, участващ в програмата.