Search for suitable tyres

НОВИТЕ ЗИМНИ ГУМИ NOKIAN WR SUV 4 – Надхитрете зимата

Новите Nokian WR SUV 4 предлагат изключителна комбинация от представяне на сняг, прецизно управление и превъзходно сцепление на хлъзгави, мокри и кишави пътища. Технологията Climate Grip Concept на Nokian Tyres, съвършено овладява внезапните промени в условията на пътя и осигурява на вас и вашето семейство сигурност в зимните условия.

Гледайте видеото

Разгледайте надолу

NOKIAN WR SUV 4

Понякога започва да вали сняг, когато на най-малко очакваме. В даден момент небето е чисто, в следващия – гледката е изпълнена с бели снежинки.

Независимо дали шофирате на магистрала, в натоварена градски трафик или на някой прекрасен планински път, условията пътя могат да станат коварни внезапно и неочаквано. Специално разработени за централноевропейските пътища, новите Nokian WR SUV 4 овладяват всички аспекти на студените сезони, ефективно и с лекота. Изключителните резултати на сняг, киша и дъжд ви позволят да се насладите забавната страна на зимата.

Бъдете подготвени и надхитрете зимата.

NOKIAN WR SUV 4


Гледайте видеото

Първокласно управление във всички зимни условия

Предназначени да намалят елемента на изненада, свойствата на Nokian WR SUV 4 за зимни условия са базирани на новата концепция Climate Grip. Състояща се от уникална система от ламели, каучукова смес за зимни условия и насочена шарка на протектора, тази иновация овладява всички форми на зимата ефективно и с лекота.

Отлично управление на мокри, заснежени и покрити с киша пътища

Максимална стабилност и комфорт при шофиране

Изключителна издръжливост

Надхитрете зимата с новите Nokian WR SUV 4