Търсачка на гуми за леки автомобили

Търсачка на гуми за леки автомобили

Изберете най-добрите гуми за своя лек автомобил

Използвайте тази търсачка, за да намерите подходящите гуми за вашия лек автомобил въз основа на модела на автомобила или размера на гумите.

 

Намерете гумите, които са най-подходящи за вас

Изберете гума за лекия си автомобил

Не сте сигурни какви гуми ви трябват? Първата стъпка при покупката на нови гуми е да разберете кои гуми са подходящи за вашия автомобил. За тези, които нямат тази информация, създадохме търсачка на гуми - инструмент, който ще намери правилния размер гуми за почти всеки автомобил, независимо дали е SUV, лек автомобил или Van. Можете също така да избирате между наличните продукти, като въведете в нашия инструмент ширината на гумата, височината и размера на джантата, ако знаете тези данни.

Nokian Tyres произвежда гуми с размери, които са подходящи за почти всички автомобили, използвани в България, независимо дали са стари класики или току-що излезли модели. Без значение дали карате комфортен седан или купе, компактен хечбек, стилен кабриолет или практично комби - ние произвеждаме гуми, които могат да се справят с всички пътни условия във всички сезони - през лятото и през зимата.

Съвет: Препоръчителният размер на гумите обикновено е посочен в ръководството за експлоатация на автомобила или върху страничната стена на сегашните ви гуми.

Започнете да пазарувате гуми с тази търсачка на гуми, намерете подходящите гуми за вашия автомобил и изберете от наличните ни продукти, за да си осигурите безпроблемно пътуване при всякакви условия.

Намерете вашия най-близък дилър на Nokian Tyres

Имаме повече от 19 000 надеждни и професионални дилъри на нашите отлични продукти в цяла Централна Европа. Можете да намерите и изберете най-подходящия или най-близкия дилър в България в търсачката на дилъри.