FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterShapeYouTube
Menu

СПОРТНИ И МОДЕРНИ NOKIAN SNOWPROOF P

Като изобретатели на зимните гуми, ние се стремим вашето пътуване да остане безопасно и предвидимо във всеки зимен ден.

Нашият арктически опит се грижи за вашите чудесни алпийски преживявания.

Гледайте видеото

СПОКОЙНО ПЪТУВАНЕ ПО ЗИМНИТЕ ПЪТИЩА

Времето може да е непредвидимо, но не и вашите гуми. Независимо дали небето е ясно, или вали сняг, вие трябва да можете да разчитате на своите гуми.

Nokian Snowproof P осигуряват безопасност и ефективност в моментите, когато най-много се нуждаете от тях – прецизност и комфорт на сухите магистрали, сигурност и баланс върху кишата на градските улици и подобрено сцепление на заснежените планински пътища.

КОНЦЕПЦИЯТА ALPINE PERFORMANCE – ПРЕЦИЗНИ РЕАКЦИИ ПРИ ШОФИРАНЕ И ОТЛИЧНО СЦЕПЛЕНИЕ ПРЕЗ ЗИМАТА

Смяната на лентата за движение на покритите с киша магистрали или включването в натоварения трафик от заледено кръстовище може да бъде предизвикателство за шофьорите. За да се справим с това предизвикателство, ние оптимизирахме шарката на протектора, като така увеличихме контактната повърхност между гумите и пътя. Това води до подобрено сцепление, предвидимо поведение и добра управляемост на автомобила. Създадохме ламели със специален дизайн, за да подобрим сцеплението при спиране и ускоряване.

В комбинация с новата каучукова смес, ние наричаме тази концепция Alpine Performance – контрол и надеждност на сцеплението дори в екстремални условия.

БЕЗОПАСНОСТ В КИШАТА

Кишата е един от най-опасните фактори през зимата, особено при смяна на лентата на натоварените магистрали. За по-добро представяне на мокър път, новата каучукова смес Alpine Performance е проектирана да се справя с широк диапазон от температури. Макар и проектирани за тежките и студени зимни дни, Nokian Snowproof P се представят отлично и при по-меко време. Тази нова, специално разработена каучукова смес, увеличава сцеплението на гумите на мокър път, като запазва отличното им представяне при зимни условия.

УНИКАЛНО СНОУ-ХАУ НА ЛЕГЕНДА ОТ ФОРМУЛА 1

Новите гуми Nokian Snowproof P са създадени за високоскоростно зимно шофиране в Централна Европа. Затова е естествено, че поканихме да ги тества финландския шампион от Формула 1 Мика Хакинен. Роден и израснал в най-суровите зимни условия, той познава и капризите на централноевропейски климат. Като професионален шофьор с бляскава кариера по пистите на Формула 1, той притежава уникални познания и усет към поведението на гумите.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА СНЕЖНОТО ШОФИРАНЕ С МИКА!

ТОВА Е ПРЕКРАСНО ПЪТУВАНЕ

Ние се грижим за вашата безопасност и за опазването на околната среда. Предлагаме ви спокойствие при всички пътни условия и внедряваме нашето скандинавско наследство във всяка една гума, която изработваме.

Богатият ни зимен опит и екологичните ни ценности са заложени в основата на новото семейство гуми Nokian Snowproof – създадени, за да направят пътуването ви прекрасно преживяване.

Гледайте видеото

За медии

Добре дошли в банката с материали! Тук можете да намерите информация за нашия нов продукт – съобщения за пресата, снимки и видео материали. Всички материали са за свободно ползване при условие, че източникът е посочен.

ПРЕМИАЛНИ ЗИМНИ ГУМИ ЗА ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА

Една гума трябва да спестява гориво, да бъде произведена по безопасен за околната среда начин, да бъде износоустойчива и да е безшумна – а също и да изглежда добре. Многобройните иновации и над сто патента са направили зимните гуми на Nokian Tyres легендарни.

ГРИЖА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

Една от водещите цели при разработката на нашите продукти е снижаването на съпротивлението при търкаляне и на разхода на гориво. Така се минимизира въздействието върху околната стеда, тъй като по-ниското съпротивление при търкаляне води до по-нисък разход на гориво и по-ниски въглеродни емисии.