Иновации при гумите

Иновации при гумите

Идеи, ръчна работа и високи технологии

Безопасността на нашите гуми се корени в задълбоченото познаване на северните условия, допълнено от иновациите – непрекъснат поток от идеи, целящи да подобрят безопасността, издръжливостта и опазването на околната среда. Резултатите от работата ни се тестват при условия, в които оцеляват само най-силните. При разработката на всички продукти ние мислим за вас и за всички други шофьори, чието всекидневно шофиране и безопасност искаме да подобрим.

Намерете гумите, които са най-подходящи за вас

Изследователска и развойна дейност

Изследователска и развойна дейност

Основната задача на изследователската и развойна дейност е да поддържа статуса на компанията като производител на най-добрите в света зимни гуми и гуми за дърводобивната индустрия. 

Тестване

Тестване

Приблизително 50% от бюджета за разработване на продукти се използват за тестване. Адекватни резултати от тестове не мога да бъдат постигнати само в лабораторни условия и чрез автоматизирани тестове. Затова ние тестваме нашите продукти в условията на реалния живот.

Безопасност

Безопасност

Безопасността се основава на високи технологии, научни постижения, опит и тестване. За вас и вашето семейство.

Факти за гумите

Факти за гумите

Качествената гума е най-важният компонент за безопасност на вашия автомобил. Тя е високотехнологичен продукт, създаден чрез внимателно проучване и тестване, и изисква поддръжка.

Успешен тест

Успешен тест

Нашата богата гама продукти е адаптирана за различни пазари. Можете да разчитате на нашите безопасни продукти при всякакви условия. По-долу ще видите резюме на сравнителните тестове, в които нашите летни и зимни продукти са участвали!

Нашите световни рекорди

Нашите световни рекорди

Тестването при най-екстремните условия е ключът към успеха и изисква уникални умения. Трябва да изпробваме нови неща и да изследваме границите на възможностите си. Само така ще можем да създаваме по-безопасни и издръжливи гуми в бъдеще.