FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterShapeYouTube
Menu

Иновации при гумите

Идеи, ръчна работа и високи технологии

Безопасността на нашите гуми се корени в задълбоченото познаване на северните условия, допълнено от иновациите – непрекъснат поток от идеи, целящи да подобрят безопасността, издръжливостта и опазването на околната среда. Резултатите от работата ни се тестват при условия, в които оцеляват само най-силните. При разработката на всички продукти ние мислим за вас и за всички други шофьори, чието всекидневно шофиране и безопасност искаме да подобрим.

Намерете гумите, които са най-подходящи за вас

Изследователска и развойна дейност

Основната задача на изследователската и развойна дейност е да поддържа статуса на компанията като производител на най-добрите в света зимни гуми и гуми за дърводобивната индустрия. Основният принцип на изследователската и развойната дейност е един и същ от 80 години насам: разработване на гуми за клиенти, които шофират в условия на северен климат и изискват безопасност и издръжливост от своите гуми при всякакви обстоятелства.

Научете повече

Тестване

Приблизително 50% от бюджета за разработване на продукти се използват за тестване. Адекватни резултати от тестове не мога да бъдат постигнати само в лабораторни условия и чрез автоматизирани тестове. Затова ние тестваме нашите продукти в условията на реалния живот.

Научете повече