ГАРАНЦИЯ ЗА ГУМИ

ГАРАНЦИЯ ЗА ГУМИ

2 ГОДИНИ ЗАЩИТА -
БЕЗПЛАТНА ГУМА В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА

Уникалният скандинавски опит на Nokian Tyres ви гарантира безопасно и комфортно шофиране при всякакви пътни условия. Гаранцията за гумите е нашият безплатен бонус за клиентите, който ще ви позволи да продължите пътуването си дори в непредвидени ситуации.


Двугодишната гаранция осигурява на клиента безплатно нова гума от съответния вид при случайно възникнала повреда на оригиналната гума. Тя покрива и случайни повреди на страничната стена на SUV гуми с арамидна технология на страничната стена.

Ако Гума, която е била използвана правилно и е била монтирана коректно, се повреди случайно по време на нормална употреба, вие ще получите безплатно нов продукт от съответния вид от който и да е търговец на Nokian Tyres, участващ в програмата за Гаранция на гумите.

Регистрация на гаранцията за гуми

Гаранцията за гуми се грижи за вашето безопасно и спокойно пътуване при всички пътни условия. Гаранцията за гуми е нашият бонус за определени видове гуми, който ви позволява да останете на пътя дори в непредвидени ситуации. Двугодишната гаранция осигурява на клиента безплатно нова гума от съответния вид при случайно възникнала повреда на оригиналната гума.

КАКВА Е ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ГАРАНЦИЯТА:

1) Предайте повредената Гума на Гаранционния дилър

Гаранционния дилър проверява валидността на Гаранцията, като проверява (a) предоставената от клиента оригинална фактура, доказваща покупката на Гумата, (b) имейла с потвърждението за регистрация на Гаранцията за арамида (c) и изпълнението на останалите условия (ограничения) на Гаранцията, като в частност измерва дълбочината на протектора на Гумата.

2) Гаранционният дилър заменя гумата

Гаранционният дилър безплатно ще замени повредената гума с нов продукт от съответния вид на Nokian Tyres. Вие поемате единствено разходите за монтирането на новата Гума.

3) Гаранционният дилър попълва бланката

Гаранционният дилър и клиентът попълват Формуляра за рекламация на Nokian Tyres.

Гаранцията се отнася само за следните гуми:

 

ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ

Nokian Tyres
Seasonproof 1 ❯❯
 

Гаранцията е валидна единствено за Гуми, закупени в периода между 01.01.2024 г. и 31.12.2024 г. на територията на България от дилър, участващ в програмата на Nokian Tyres.