ТАБЛИЦА С РАЗМЕРИ НА ГУМИТЕ

ТАБЛИЦА С РАЗМЕРИ НА ГУМИТЕ

Намерете необходимите ви гуми само с две кликвания с помощта на нашата таблица с размери на гумите

Тази таблица с размери на гумите позволява на посетителите, които знаят размерите на гумите, необходими за техния лек автомобил, SUV или търговски автомобил, да прегледат нашите сезонни продукти само с две кликвания. Просто кликнете върху диаметъра на джантата в таблицата с размери на гумите по-долу, за да намерите най-търсените и популярни размери гуми, след което кликнете върху точния размер на колелото, за да намерите вашите гуми.

Ако не знаете какъв размер е необходим на вашия автомобил, отидете в нашата търсачка на гуми, вместо в тази таблица.

КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ДИАМЕТЪРА НА ДЖАНТАТА, ЗА ДА ВИДИТЕ ВСИЧКИ ГУМИ ПО РАЗМЕР

Ако използвате нашата таблица с размери на гумите, ще видите всички налични продукти, филтрирани по вашите конкретни размери. Резултатите от гумите, показани в тази таблица, са от нашата база данни, в която събираме всички налични продукти от всеки размер. Изберете диаметъра на джантата на вашия автомобил и ще видите наличните за вашия автомобил гуми по размери.

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНИТЕ ГУМИ

Размерите и типовете гуми могат да варират и изборът ви винаги трябва да е съобразен с вида на превозното средство, което управлявате, както и с климатичните условия или обичайните пътни условия в района, в който пътувате. В същото време трябва да вземете предвид какво е най-важно за вас при шофиране - дали гумата трябва да осигурява комфортно пътуване за вашия лек автомобил, висока производителност за вашия SUV или надеждна издръжливост за вашия Van автомобил. Разработихме и тествахме широка гама от безопасни гуми, за да ви осигурим перфектното изживяване при шофиране, в зависимост от вашите изисквания и предпочитания.

Ако искате да сте сигурни, че сте избрали правилния размер, преди да купите гуми, можете да се свържете с някой от многото наши професионални дилъри на гуми, които ще ви помогнат да определите правилния размер за удовлетворяване на желанията ви. Можете да намерите най-близкия си дилър в нашата търсачка на дилъри.

КАКВО ОЗНАЧАВА ОБОЗНАЧЕНИЕТО НА РАЗМЕРА НА ГУМАТА?

Кодът върху страничната стена на гумата показва не само нейния размер, така че според него можете да решите дали гумата е добър избор за вашия автомобил и вашите нужди. От него можете да разберете вида на превозното средство, например лек автомобил, лекотоварен автомобил или теглено превозно средство. Можете също така да намерите ширината на гумата, нейния профил, тип на конструкция, индекс на натоварване и скорост и диаметър на джантата.

Върху информационната табела или върху страничната стена на гумата можете да откриете обозначение на размерите на гумата, подходящи за дадения автомобил, с няколко варианта. Например обозначението на размера може да бъде 205/55 R 16 94 V XL. Нашето просто ръководство ви показва как точно да разчетете кода на вашите гуми.