ТАБЛИЦА С РАЗМЕРИ НА ГУМИТЕ

ТАБЛИЦА С РАЗМЕРИ НА ГУМИТЕ

Намерете необходимите ви гуми само с две кликвания с помощта на нашата таблица с размери на гумите

Тази таблица с размери на гумите позволява на посетителите, които знаят размерите на гумите, необходими за техния лек автомобил, SUV или търговски автомобил, да прегледат нашите сезонни продукти само с две кликвания. Просто кликнете върху диаметъра на джантата в таблицата с размери на гумите по-долу, за да намерите най-търсените и популярни размери гуми, след което кликнете върху точния размер на колелото, за да намерите вашите гуми.

Ако не знаете какъв размер е необходим на вашия автомобил, отидете в нашата търсачка на гуми, вместо в тази таблица.

КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ДИАМЕТЪРА НА ДЖАНТАТА, ЗА ДА ВИДИТЕ ВСИЧКИ ГУМИ ПО РАЗМЕР

Ако използвате нашата таблица с размери на гумите, ще видите всички налични продукти, филтрирани по вашите конкретни размери. Резултатите от гумите, показани в тази таблица, са от нашата база данни, в която събираме всички налични продукти от всеки размер. Изберете диаметъра на джантата на вашия автомобил и ще видите наличните за вашия автомобил гуми по размери.

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНИТЕ ГУМИ

Размерите и типовете гуми могат да варират и изборът ви винаги трябва да е съобразен с вида на превозното средство, което управлявате, както и с климатичните условия или обичайните пътни условия в района, в който пътувате. В същото време трябва да вземете предвид какво е най-важно за вас при шофиране - дали гумата трябва да осигурява комфортно пътуване за вашия лек автомобил, висока производителност за вашия SUV или надеждна издръжливост за вашия Van автомобил. Разработихме и тествахме широка гама от безопасни гуми, за да ви осигурим перфектното изживяване при шофиране, в зависимост от вашите изисквания и предпочитания.

Ако искате да сте сигурни, че сте избрали правилния размер, преди да купите гуми, можете да се свържете с някой от многото наши професионални дилъри на гуми, които ще ви помогнат да определите правилния размер за удовлетворяване на желанията ви. Можете да намерите най-близкия си дилър в нашата търсачка на дилъри.