Тестване на летни гуми по целия свят

Лятото означава различен тип метеорологични условия, температура и настроение за всеки. Модерното разработване на продукти на Nokian Tyres е базирано на над 80 години опит в бизнеса, безкомпромисно тестване и непрестанно търсене на по-добри решения.

"Нашите богати познания и невероятно ниво на иновации са нашите силни страни при тестването на летни гуми."
Юха Пирхонен, Nokian Tyres plc, мениджър „Продуктово развитие“

Като най-северно разположеният производител на гуми, ние внимателно адаптираме нашите продукти за различни региони, защото различните условия изискват различни качества от гумите. Затова, ние тестване нашите новаторски продукти по целия свят.

Наред с използването на международни писти, ние също така проучваме и разработваме летни гуми на нашата собствена тестова писта в Нокия. Модерната и универсална писта, която е разположена близо до фабриката и центъра за разработване на продукти на Nokian Tyres, предлага възможности за изключително гъвкаво и прецизно тестване на продукти.

Иновативното и ефективно тестване, продуктово разработване и производство водят до отлично представяне на тестовете и гумите са надеждни при всякакви условия. Тясното сътрудничество с водещи автомобилни производители гарантира, че продуктите използват новите технологии по оптимален начин.