FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube
Menu

Nokian
Powerproof SUV

Премиални летни гуми за мощни SUV

Ново
Гаранция за арамида
Обещание за удовлетвореност

Оценено 5 на базата на 1 рецензии от потребители 51

Cпокойствие при остри завои

Премиални летни гуми за мощни SUV

Новите Nokian Powerproof SUV са премиални гуми от клас UHP, създадени за мощни SUV. Nokian Powerproof SUV са разработени за безопасно и спокойно шофиране, осигуряват стабилно представяне както при престрояване в друга лента с висока скорост, така и при внезапно спиране. Гумите Nokian Powerproof SUV имат здрава и подобрена конструкция за SUV автомобили и са оборудвани с уникалната технология на арамидни стени на Nokian Tyres.

  • ПРЕЦИЗНИ И ПРЕДВИДИМИ РЕАКЦИИ ПРИ ШОФИРАНЕ ПО ВИСОКОСКОРОСТНИ
  • МАГИСТРАЛИ МАКСИМАЛНА СТАБИЛНОСТ И УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШОФИРАНЕТО
  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗДРАВИ АРАМИДНИ СТРАНИЦИ ЗА ВСЯКАКВИ ПЪТНИ СИТУАЦИИ

Тествано през през юни и юли 2019 г. от TÜV SÜD Product Service GmbH по поръчка на Nokian Tyres. Размер на гумите: 235/60 R18. Тестов автомобил: Audi Q5 2.0TDI, VW Tiguan 2.0TDI, Audi Q7 3.0TDI, Toyota Hilux 2.5D. Място на тестовете: Papenburg (D), Wachauring (A), Garching (D), Neubiberg (D). Доклад No. 713160089-WS.

Nokian Powerproof SUV

Технологията „Aramid Sidewall“ на Nokian Tyres

Издръжливост и защита в непредвидени ситуации

Сместа на страничната стена на гумата, която е изключително издръжлива и устойчива на пробиване, съдържа много здрави влакна от арамид. Същият материал се използва в космонавтиката и в отбраната. Влакната от арамид подсилват каучука на страничната стена, за да издържа на външни удари и на натиска към джантата.

Гледайте видеото!

СТАБИЛНОСТ И ПРЕЦИЗНО УПРАВЛЕНИЕ

Концепцията Dual Zone Safety се състои от две функционални зони. Зоната за стабилност на външната част на гумата гарантира прецизно управление, докато зоната за безопасност на вътрешното рамо осигурява максимална безопасност върху мокри пътища.

Научете повече

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЦЕПЛЕНИЕ И МАКСИМАЛНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Стабилност от първите първите пролетни дни до горещия асфалт на късното лято. Създадени за интензивна експлоатация и високи скорости.

Научете повече

Опция на всеки търговец на Nokian Tyres, който участва в тази специална програма: Ако не сте доволни от своите нови гуми Nokian Tyres, можете да ги замените с друг комплект безплатно.
Опция на всеки търговец на Nokian Tyres, който участва в тази специална програма: Уникалната гаранция за арамида от Nokian Tyres покрива случайно възникнали повреди в страничната стена на гумата, като клиентът получава безплатно нова гума от съответния вид от който и да е търговец на Nokian Tyres, участващ в програмата.