FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube
Menu

Nokian
Wetproof SUV

За малки и средни SUVs

Ново
Гаранция за арамида
Обещание за удовлетвореност

Оценено 5 на базата на 1 рецензии от потребители 51

Спокойствие в дъждовните дни

За малки и средни SUVs

Новите Nokian Wetproof SUV са безопасни и надеждни летни гуми, създадени за централноевропейските ппътища. Изключителните спирачни характеристики на мокър път и отличната устойчивост на аквапланинг правят шофирането леко и комфортно дори в дъждовните дни. Nokian Wetproof SUV идват с технологията Aramid Sidewall на Nokian Tyres, която осигурява по-голяма издръжливост и защита при тежки пътни условия.

  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНА БЕЗОПАСНОСТ НА МОКРИ И СУХИ ПЪТИЩА
  • ПЪРВОКЛАСНА СТАБИЛНОСТ И КОМФОРТ ДОРИ ПО НЕРАВНИ ПЪТИЩА
  • СУПЕР СИЛНИ АРАМИДНИ СТРАНИЧНИ СТЕНИ ЗА МАКСИМАЛНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Тествано през през юни и юли 2019 г. от TÜV SÜD Product Service GmbH по поръчка на Nokian Tyres. Размер на гумите: 255/55 R18. Тестов автомобил: Audi Q5 2.0TDI, VW Tiguan 2.0TDI, Audi Q7 3.0TDI. Място на тестовете: Papenburg (D), Wachauring (A), Garching (D), Neubiberg (D). Доклад No. 713160089-PS.

Nokian Wetproof SUV

Технологията „Aramid Sidewall“ на Nokian Tyres

Издръжливост и защита в непредвидени ситуации

Сместа на страничната стена на гумата, която е изключително издръжлива и устойчива на пробиване, съдържа много здрави влакна от арамид. Същият материал се използва в космонавтиката и в отбраната. Влакната от арамид подсилват каучука на страничната стена, за да издържа на външни удари и на натиска към джантата.

Гледайте видеото!

ПРЕЦИЗЕН БАЛАНС НА МОКЪР И СУХ ПЪТ

Тайната зад чудесния баланс в представянето на сухи и мокри пътища е новата концепция Dual Zone Safety. Зоната за стабилност на външната част на гумата осигурява балансирана реакция при шофиране, докато защитната зона на вътрешното рамо увеличава устойчивостта срещу аквапланинг.

Научете повече

ПО-ДОБРА СТАБИЛНОСТ - ПО-БЕЗОПАСНО ШОФИРАНЕ НА МОКЪР ПЪТ

Усещане за стабилност при шофиране и ефективна устойчивост на аквапланинг. Концепцията Responsive Lock е иновация, която подобрява стабилността при шофиране, без да пренебрегва безопасността на мокър път.

Научете повече

Опция на всеки търговец на Nokian Tyres, който участва в тази специална програма: Ако не сте доволни от своите нови гуми Nokian Tyres, можете да ги замените с друг комплект безплатно.
Опция на всеки търговец на Nokian Tyres, който участва в тази специална програма: Уникалната гаранция за арамида от Nokian Tyres покрива случайно възникнали повреди в страничната стена на гумата, като клиентът получава безплатно нова гума от съответния вид от който и да е търговец на Nokian Tyres, участващ в програмата.