NOKIAN TYRES SNOWPROOF – СПОКОЙНО ПЪТУВАНЕ ПО ЗИМНИТЕ ПЪТИЩА

Зимата може да направи вашите обичайни всекидневни пътища съвсем чужди - заснежени, хлъзгави и понякога плашещи. За да се насладите на красотата на зимните пътувания, основно значение има правилната подготовка. Като изобретатели на зимната гума, ние се стремим вашето пътуване да остане безопасно и предвидимо във всеки зимен ден. Независимо с какви зимни условия се срещате, гумите Nokian Tyres Snowproof ще ви гарантират спокойно пътуване.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО

БЕЗОПАСНОСТ ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ВОДАЧИ

Зимните условия се променят - това е процес, който е насърчаван от все по-честите екстремни метеорологични явления. Като експерти на екстремни условия, ние знаем как да бъдем на крачка пред природните сили.

Новата ни зимна гума флагман съчетава нашия скандинавски опит с дълбоко разбиране на алпийската зима. Новата гума лесно се адаптира към непредсказуеми промени във времето и ви води безопасно напред по пътища покрити със сняг, киша и мокри пътища. Нашите уникални професионални познания изместват границите на сцепление и ви предлагат усещане за пълен контрол над управлението и сигурността.

НЕОЧАКВАН СНЕГОВАЛЕЖ ИЛИ КОЛОВОЗИ В КИША? НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ.

Гумата е много повече от необходимост. Това е част от нашето ежедневие, която гарантира да пристигнем безопасно в нашата дестинация. Гумата Nokian Tyres Snowproof използва концепта Alpine Sense Grip, благодарение на което може да се адаптира към широк спектър от условия - от мокри пътища до градски улици с киша, от заснежени магистрали до живописни планински пътища - винаги гарантира безопасни и предвидими реакции при управление.

НАДЕЖДНОСТ ПРИ ПРОМЕНЛИВО ВРЕМЕ

Независимо от времето, винаги трябва да можете да разчитате на гумите си. Гумата Nokian Tyres Snowproof е разработена така, че да се справя с променящите се зимни условия. Благодарение на специалната каучукова смес Alpine Grip гумата гарантира сцепление в широк температурен диапазон - от по-меки зимни дни до мразовити виелици. Новата гума Nokian Tyres Snowproof едновременно увеличава сцеплението с мокра повърхност в дъждовни дни и намалява съпротивлението при търкаляне, а така и разхода на гориво.

ВЪРНЕТЕ СЕ ВКЪЩИ БЕЗОПАСНО

Никой не търси адреналинови скорости, когато се завръща в къщи. Но кишата може да направи познатите пътища плашещи при смяна на ленти или бързи маневри. Усъвършенстваната система на каналите на гумата Nokian Tyres Snowproof правят гумата много устойчива на аквапланинг върху киша, подобрявайки реакциите при управление дори на дебелия слой сняг.

БЪДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ И СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ

Дългите, сурови скандинавски зими ви карат да мислите предварително. Това е философията, която искаме да споделим: чрез подготовка можете да се наслаждавате на ежедневните си пътувания, независимо от времето. В гумата Nokian Tyres Snowproof ние сме комбинирали всичко, което научихме за зимата досега. Това е като вашия предпазен колан - малко подготовка, която носи много спокойствие.

Запознайте се с новата гума Nokian Tyres Snowproof. Гума от нас за вас.

ЗА БАЛАНСИРАНИ ПЪТУВАНИЯ