FacebookInstagrammenu-iconicon-playscroll-downsearchTwitterYouTube
Menu

Иновации при гумите – идеи, ръчна работа и високи технологии

Безопасността на нашите гуми се корени в задълбоченото познаване на северните условия, допълнено от иновациите – непрекъснат поток от идеи, целящи да подобрят безопасността, издръжливостта и опазването на околната среда. Резултатите от работата ни се тестват при условия, в които оцеляват само най-силните. При разработката на всички продукти ние мислим за вас и за всички други шофьори, чието всекидневно шофиране и безопасност искаме да подобрим.

Изследователска и развойна дейност

Основната задача на изследователската и развойна дейност е да поддържа статуса на компанията като производител на най-добрите в света зимни гуми и гуми за дърводобивната индустрия. Основният принцип на изследователската и развойната дейност е един и същ от 80 години насам: разработване на гуми за клиенти, които шофират в условия на северен климат и изискват безопасност и издръжливост от своите гуми при всякакви обстоятелства.

Най-популярни статии

Тестване

Приблизително 50% от бюджета за разработване на продукти се използват за тестване. Адекватни резултати от тестове не мога да бъдат постигнати само в лабораторни условия и чрез автоматизирани тестове. Затова ние тестваме нашите продукти в условията на реалния живот.

Най-популярни статии

Безопасност

Безопасността се основава на високи технологии, научни постижения, опит и тестване. За вас и вашето семейство.

Най-популярни статии

Факти за гумите

Качествената гума е най-важният компонент за безопасност на вашия автомобил. Тя е високотехнологичен продукт, създаден чрез внимателно проучване и тестване, и изисква поддръжка.

Най-популярни статии

Успешен тест

Нашата богата гама продукти е адаптирана за различни пазари. Можете да разчитате на нашите безопасни продукти при всякакви условия. По-долу ще видите резюме на сравнителните тестове, в които нашите летни и зимни продукти са участвали!

Нашите световни рекорди

Тестването при най-екстремните условия е ключът към успеха и изисква уникални умения. Трябва да изпробваме нови неща и да изследваме границите на възможностите си. Само така ще можем да създаваме по-безопасни и издръжливи гуми в бъдеще.

Най-популярни статии