Menu

Nokian
WR SUV 3

Гума без шипове за SUV модели, която се използва във взискателните и променливи условия в Европа. Предлага отлично маневриране върху всякакви повърхности на пътя.

Победител в тестовете
Гаранция за арамида
Обещание за удовлетвореност

Превъзходно представяне върху сняг и киша

Гума без шипове за SUV модели, която се използва във взискателните и променливи условия в Европа. Предлага отлично маневриране върху всякакви повърхности на пътя.

Nokian WR SUV 3 e здрава зимна гума с отлични характеристики без шипове, която остава логична и безопасна дори на предела на сцеплението.

  • ПРЕДОТВРАТЯВА МНОГО ЕФЕКТИВНО АКВАПЛАНИНГ И ПЛАНИНГ В КИША
  • ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ КАКТО ВЪРХУ СНЯГ, ТАКА И ВЪРХУ СУХИ ПОВЪРХНОСТИ
  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЦЕПЛЕНИЕ ВЪРХУ МОКРА НАСТИЛКА
  • СТАБИЛНО УСЕЩАНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ ВЪВ ВСЯКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА
Официално одобрена за употреба през зимата Официално одобрена за употреба през зимата
Nokian WR SUV 3

Първата в света зимна гума от клас АА за сцепление върху мокра настилка и горивна ефективност

През есента на 2015 г. ще предложим на европейските шофьори на SUV автомобили първата в света зимна гума, която се категоризира във възможно най-добрия клас А за сцепление върху мокра настилка и горивна ефективност по етикета за гуми на ЕС. Революционната зимна гума Nokian WR SUV 3 с размер 265/50 R19 V може да намали спирачния път с до 18 метра върху мокра настилка и да спести гориво до 0,6 l/100 km.

Научете повече

Технологията „Aramid Sidewall“ на Nokian Tyres

Издръжливост и защита в непредвидени ситуации

Сместа на страничната стена на гумата, която е изключително издръжлива и устойчива на пробиване, съдържа много здрави влакна от арамид. Същият материал се използва в космонавтиката и в отбраната. Влакната от арамид подсилват каучука на страничната стена, за да издържа на външни удари и на натиска към джантата.

Гледайте видеото!

Extreme winter grip

The Snow Claws provide much-needed winter grip by effectively gripping their driving surface in soft snow and other types of soft terrain.

Научете повече

Stable and controlled progress

The Groove Lifts on the tread blocks ensure that the tyre behaves in a controlled and stable manner on dry roads.

Научете повече

Още иновации

Издръжливост и защита в непредвидени ситуации Технологията „Aramid Sidewall“ на Nokian Tyres Научете повече
Nokian Tyres използва само пречистени масла в производството на гуми – без токсични или канцерогенни химикали Пречистени масла Научете повече
Можете да шофирате в продължение на около 50 километра със спукана гума, ако автомобилът ви е изцяло натоварен. Технология за пробег след спукване (Flat Run) (опция) Научете повече

Обещание за удовлетвореност от Nokian Tyres

Опция на всеки търговец на Nokian Tyres, който участва в тази специална програма: Ако не сте доволни от своите нови гуми Nokian Tyres, можете да ги замените с друг комплект безплатно.
Обещание за удовлетвореност от Nokian Tyres

Гаранция за арамида от Nokian Tyres

Опция на всеки търговец на Nokian Tyres, който участва в тази специална програма: Уникалната гаранция за арамида от Nokian Tyres покрива случайно възникнали повреди в страничната стена на гумата, като клиентът получава безплатно нова гума от съответния вид от който и да е търговец на Nokian Tyres, участващ в програмата.

Гаранция за арамида от Nokian Tyres

Награди и рецензии в списанията

3.място "ние препоръчваме"

Auto Zeitung 9/2018

Germany

Nokian WR SUV 3 235/60 R18 107 V XL

Гумата има къс спирачен път на мокро и сняг. Има високо сцепление при мокри повърхности и се управлява добре при високи скорости. Също така показва много балансирано управление при суха настилка.

2nd place

Auto Bild Belarus 9/2015

Belarus

Nokian WR SUV 3 205/55R16

Very good on wet and dry asphalt. Very low rolling resistance.

Изображения на Nokian WR SUV 3

Показване на фотогалерия